L'Ajuntament baixa un 7% la taxa de fems i aprova la reducció de més del 65% del deute municipal
El ple de l’Ajuntament d’Alaró ha aprovat la destinació del superavit municipal resultant de la liquidació del pressupost de l’any 2017.
El pressupost de l’any 2017 es va tancar amb un superàvit d’1.066.168 euros, dels quals es detinaran 820.000 euros a amortització del deute municipal. Aquesta xifra representa la reducció del 65,54% del deute municipal, que passarà a ser de 433.614,05 la major reducció de deute d’Alaró.

A banda de la reducció del deute es destinaran 230.000 euros a la millora de carrers i camins que es troben en males condicions i necessiten una intervenció urgent, canvis al ferm de les pistes de tennis, completar la millora de les instalacions esportives ja iniciada per l’actual equip de govern, i a l’execució de la segona fase de la rehabilitació de la zona infantil de Son Tugores, la primera fase de la qual ja ha estat adjudicada i és a punt de començar en breus dies.

El Ple ha aprovat també la reducció d’un 7% de la taxa de fems, fruit dels bons resultats de la recolllida selectiva al municipi.

Bookmark and Share